Drie redenen om nu je huis te isoleren in Oosterveld

18 juli 2018

Tijdens de bijeenkomst over gasvrij wonen en warmtepompen werd maar weer eens benadrukt hoe belangrijk het is om te zorgen voor een goed geïsoleerde woning. Met ons buurtteam hebben we al eens een isolatieactie georganiseerd. Om iedereen een kans te geven mee te doen met het speciale aanbod van de buurt, herhalen we onze actie. Doe je ook mee?

Buurkracht foto oosterveld
Ook je woning isoleren? Je kunt nu nog meedoen met het speciale aanbod voor onze buurt!

Waarom isoleren

Waarom zou je eigenlijk je huis isoleren? Hier alvast drie heel goede redenen:

1. Bereid je voor op de toekomst

Momenteel veel besproken onderwerpen: energiebelasting op gas gaat omhoog, gaskraan dicht, warmtepompen als alternatief, duurzaam verwarmen, oftewel: bereid je voor op de (aardgasloze) toekomst! Hoe dan ook: isoleren is altijd slim. Op welke manier je huis ook verwarmd wordt.

2. Met isoleren is het comfortabeler in huis

Je ervaart bovendien ook meer comfort in huis. Denk bijvoorbeeld aan warme voeten op een geïsoleerde vloer. Of minder kou die dwars door de muur binnenkomt. Door isolatie blijft de temperatuur in huis constanter. Ook in de zomer!

3. Met isolatie bespaar je flink op je gasrekening

Het grootste deel van je gasrekening gaat op aan het verwarmen van je huis. Hoe meer warmte door je muren, vloeren en daken weglekt, des te meer gas je verbruikt. Isoleren is een eenvoudige maatregel en het effect zie je meteen terug op je rekening. Het is ook nog eens snel terugverdiend

Doe nu mee! 

We hebben voor alle inwoners van het Oosterveld een scherp aanbod van Bevo Isolaties. Wil je gratis en vrijblijvend een adviesgesprek èn een persoonlijke offerte? Meld je dan aan bij de actie op buurkracht.nl/oosterveld. De actie loopt tot 15 september. De prijzen vind je in de bijlage van de actie.

Vragen?

Heb je nog vragen over de actie of wil je meer informatie? Mail ons gerust.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?