Dorpsbijeenkomst op 30 mei over samen energie besparen

29 mei 2017

Met een speciaal aanbod voor isolatie en zonnepanelen

Vier inwoners uit Achtmaal hebben de handen ineengeslagen om samen energiebesparende acties en activiteiten te organiseren. Op dinsdag 30 mei organiseren ze een dorpsbijeenkomst. Alle inwoners zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in Dorpshuis De Nachtegaal (van den Berghstraat 2) om te horen wat ze van plan zijn. Uit een eerder verstuurde vragenlijst, waarin dorpsgenoten werd gevraagd waar behoefte aan is, blijkt dat er vooral interesse is voor zonnepanelen en isolatie.

Het buurtteam in de buurt

Dankzij de vele reacties is er nu een goed beeld van de wensen in het dorp. Het buurtteam, dat bestaat uit Marius Cox, Cees Jacobs, Hans Evers en Xander Koppelmans, heeft daarom al een aantal leveranciers geselecteerd die meteen een mooi aanbod hebben gemaakt voor het dorp. Tijdens de bijeenkomst vertellen zij daar meer over. Marius: “Hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het wordt.”

Programma bijeenkomst

Naast het presenteren van de uitkomsten van de vragenlijst en het aanbod van de leveranciers, vertelt het buurtteam wat dorpsgenoten van hen kunnen verwachten. Buurkracht geeft handige tips om meer inzicht te krijgen in je energieverbruik en een energieadviseur die onderzoek heeft gedaan in het dorp, vertelt waar de beste besparingskansen liggen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan op buurkracht.nl/achtmaal. Ook blijf je via deze website op de hoogte van acties en aanbiedingen.

Meer informatie

Neem gerust contact op met het buurtteam via mail@mariuscox.nl. Voor meer informatie over Buurkracht, bel of mail Steve Duzanson

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?