Dorpsbijeenkomst 29 augustus: aantrekkelijk isolatieaanbod voor Langelo

28 juli 2016

Langelo is in de ban van samen energie besparen. Uit de warmtebeelden die in ons dorp gemaakt zijn, bleek al dat met isolatie nog veel winst is te behalen. Daarom hebben initiatiefnemers Trijn Riks, Joop van de Noort, Koos de Boer, Roelof Smeenge, Eddie de Vries, Vincent Vroom, Susanne Ton en Janny van der Heijden gezorgd voor een mooi aanbod voor vloer-, bodem-, dak- en spouwmuurisolatie. Dit presenteren ze op maandag 29 augustus vanaf 20.00 uur in Café Pension Bralts (Hoofdweg 10). Iedereen is van harte welkom

Veel boerderijen in Langelo zijn gebouwd aan het begin van de twintigste eeuw. De isolatie is vaak nog niet al te best. Ook in de nieuwere woningen kan het energieverbruik nog flink omlaag. Met isolatie valt in Langelo nog veel energie en geld te besparen. De investeringskosten van isolatie verdien je in afzienbare tijd terug en het is ook nog goed voor de waarde van je huis, doordat je een beter energielabel krijgt. De gezamenlijke aankoop van spouwmuur- en vloerisolatie levert bovendien voordeel in de aanschafprijs op. Tijdens de dorpsbijeenkomst op maandag 29 augustus wordt dit aanbod toegelicht. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen of om meteen een persoonlijke offerte aan te vragen.

Eigen buurtpagina

Het buurtteam krijgt ondersteuning van Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V. Zo heeft Langelo een eigen buurtbegeleider en een eigen webpagina buurkracht.nl/langelo. Hier houdt het buurtteam dorpsgenoten op de hoogte van acties en activiteiten. Inmiddels hebben 14 dorpsgenoten zich aangemeld. Aanmelden kan nog steeds. Het is gratis en verplicht tot niets. Op de site staan handige bespaartips en inwoners met een slimme meter kunnen er inzicht krijgen in hun energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik in het dorp. Na afloop van de bijeenkomst plaatst het buurtteam het aanbod voor isolatie op de buurtpagina. Zodat ook bewoners die later willen aanhaken, zich alsnog kunnen melden voor een persoonlijke offerte.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?