Dorpsbijeenkomst 26 april over samen energie besparen in Haps

25 april 2016

Energie besparen is goed voor onze portemonnee. Voor het milieu. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Maar als we er samen de schouders onder zetten, met het hele dorp, dan kan het echt. Wij, inwoners van Haps, gaan graag die uitdaging aan. En worden daarbij geholpen door Buurkracht, een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Holding N.V.

Buurkracht buurtteam bereidt bijeenkomst voor
Buurtteam Haps bereidt bijeenkomst voor

Kom dinsdag 26 april 2016 om 20.00 uur naar ’t Hopskwartierke (Kerkstraat 26). Daar stellen het buurtteam zich voor en vertelt over onze plannen. Buurkracht vertelt over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. De initiatiefnemer van Hintham-Zuid, waar inwoners samen jaarlijks ruim € 66.000,- per jaar besparen, vertelt over hun succes. En je hoort meer over ervaringen met zonnepanelen en hoe isoleren niet alleen een forse besparing oplevert maar ook zorgt voor meer comfort. Iedereen is welkom en kan zijn vragen stellen. 

Inzicht in energieverbruik

Al meer dan 70 inwoners hebben zich inmiddels aangemeld op de buurtpagina: buurkracht.nl/haps. Met een slimme meter krijgen dorpsbewoners inzicht krijgen in hun energieverbruik en kunnen dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van het dorp. Er staan ook tips die niets kosten en die direct resultaat opleveren. En via deze pagina’s houdt het buurtteam inwoners op de hoogte van de acties en activiteiten die zij organiseren.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?