Doe-het-zelf isolatieactie in Mariënheem

21 november 2017

Met 10% korting op isolatiemateriaal voor dorpsgenoten 

Met de winter voor de deur organiseren Jolanda van der Vegte, Jos Neulen, Jan Reins en Willie Schrijver van Duurzaam Mariënheem een bijeenkomst over het zelf isoleren van een woning. Klussers geven handige doe-het-zelf isolatietips. Aan de hand van een demonstratie zien bezoekers precies hoe je zelf isolatiemateriaal aanbrengt. Voor buurtgenoten die dat liever laten doen door een professioneel bedrijf, is er een leverancier aanwezig die uitleg geeft en meteen een mooi aanbod heeft. De dorpsbijeenkomst over isolatie is op donderdag 23 november om 19.30 uur in De Schalm (Nijverdalseweg 30).

Buurkracht  mg 0253
Doe-het-zelf isolatie avond op 23 november

Bezoekers krijgen allerlei tips over hoe je woning beter te isoleren. Want hoe bevestig je bijvoorbeeld radiatorfolie of hoe breng je vloerisolatie aan? En welke producten zijn er nodig als je zelf aan de slag gaat? Dit alles en meer staat die avond op het programma. "Na afloop weet je precies wat je nodig hebt en alle bezoekers krijgen een kortingsbon waarmee ze deze artikelen met 10% korting kunnen aanschaffen,"aldus Jolanda.

Gratis warmtebeelden 

Met warmtecamera’s kunnen buurtgenoten straks ook ontdekken of hun eigen woning veel warmte lekt. De beelden maken duidelijk waar in de woning de isolatie vooral nodig is. Tijdens de bijeenkomst wordt gedemonstreerd hoe deze camera werkt. Op buurkracht.nl/marienheem kunnen inwoners zich alvast inschrijven voor gratis warmtebeelden van de woning.

Meer informatie 

Meer informatie is te vinden op marienheemonline.nl of op de website van het dorp: buurkracht.nl/marienheem. Dorpsgenoten kunnen op de website aangeven of ze naar de bijeenkomst komen. Voor vragen is is het buurtteam bereikbaar via de mail: duurzaammarienheem@gmail.com 

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?