Doe 11 oktober energie op tijdens een gezellige buurtbijeenkomst

20 september 2017

In Kortland in Peize besparen buren samen € 7.200,- op de jaarlijkse energierekening door dak-, vloer- en/of spouwmuurisolatie en door de aanschaf van zonnepanelen. Dat is ruim € 300,- per huishouden. Het buurtteam wil deze goede resultaten en hun plannen voor de komende periode met alle bewoners delen tijdens een buurtbijeenkomst op 11 oktober vanaf 19.30 uur in het Dorpshuis Peize (Esweg 2).

Buurkracht kortland
Buurkracht Kortland

Het buurtteam, Marieke Euwe, Gert Meiborg, Gert van de Kraats, Nelly Nieuwenhuizen en Cyriel Vandeursen heeft daarnaast ook een ander leuk nieuwtje. Zij willen dit jaar meedoen met het Klimaatstraatfeest. Door samen met de buurt energiebesparende acties in en om het huis uit te voeren kunnen buren elkaar zo beter leren kennen.

Programma bijeenkomst

Op 11 oktober tijdens de buurtbijeenkomst vertelt het buurtteam over de resultaten tot nu toe en de deelname aan het Klimaatstraatfeest. Ook is er een leuke energiequiz en kunnen buurtbewoners zich opgeven voor de actie slurpers speuren, waarmee de grootste energieslurpers in huis opgespoord kunnen worden. We gaan ook de uitslag van de poll op onze buurtpagina bekend maken: besteden we de buurtcheque aan nestkastjes, een buurtbank of een vuurplaats. Meedoen kan nog op buurkracht.nl/kortland. We starten met het programma om 20.00 uur.

Meer informatie

Neem gerust contact op met het buurtteam. Voor meer informatie over Buurkracht mail Marjan.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?