Dinsdag 22 november demo-avond energiebesparing

21 november 2016

Op dinsdag 22 november organiseren de werkgroep Duurzaam Aldlân en Buurkracht de halfjaarlijkse demo-avond  over energiebesparing. Tijdens deze avond kunnen bewoners en belangstellenden kennismaken met geselecteerde bedrijven die energiebesparende en duurzame oplossingen bieden. Iedereen is van harte welkom op dinsdag 22 november van 19.00 - 21.00 uur in wijkcentrum de Froskenburch (Salomonszegel 99, Leeuwarden).

Buurkracht aldlan buurtbijeenkomst
Buurtbijeenkomst Aldlân

Een aantal bedrijven laat tijdens de avond zien welke maatregelen er mogelijk zijn om op het gebied van energiebesparing en energie opwekken. Ook is de gemeente aanwezig met informatie over subsidies en financieringen. Buurkracht is aanwezig om jou te helpen met vragen over je slimme meter of helpen met inloggen op buurkracht.nl/aldlan.

Samen besparen loont

Via buurkracht.nl/aldlan worden bewoners die zich aanmelden op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. Bijna 400 buurtgenoten doen al mee.  Aanmelden is gratis en verplicht tot niets. Op de site staan handige bespaartips en als je een slimme meter hebt, kun je er inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt. Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 22 november.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Duurzaam Aldlân Voor meer informatie over Buurkracht kun je terecht bij buurtbegeleider Orville. Of kijk op buurkracht.nl.
 

 

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?