Deelnemers aan de Warmetruiendag gezocht

15 januari 2017

Op Warmetruiendag, op 10 februari aanstaande, willen we onderzoeken hoe het voelt om de verwarming een graadje lager te zetten. We zijn op zoek naar Buurkrachtdeelnemers die ons daarbij een handje willen helpen.

Buurkracht 170115 warmetruiendag
Doe je mee?

We zijn benieuwd naar alle ervaringen en inzichten die je gedurende Warmetruiendag opdoet. Is het nog comfortabel in huis? Is zo’n trui prettig? Is er verschil te zien in je energieverbruik? Voelt het goed dat je wat goeds doet? Wat scheelt het aan energiekosten? De hamvraag is: zet jij de verwarming voortaan wel vaker een graadje lager?

Hoe werkt het?

Doe je met ons mee, dan ...:

  1. trek je op 10 februari een lekker warme trui aan en zet je de verwarming een graadje lager dan gewoonlijk;
  2. deel je je ervaring(en) gedurende de dag met ons. Dat kan per mail of via sociale media als Facebook (deel je bericht via de Buurkracht-pagina) en Twitter (voeg @Buurkracht toe aan je bericht). Liefst met foto natuurlijk;
  3. deel je op of vlak na 12 februari je verbruiksgrafiek van buurkracht.nl met ons, voorzien van jouw commentaar en eindconclusie. Dat kan ook weer per mail of de sociale kanalen.

Wat doet Buurkracht?

Op 10 februari pikken wij je berichtje(s) op en delen ze met de Buurkracht-volgers via Facebook en Twitter. Vanaf 12 februari verzamelen we jullie commentaren en schrijven daar een artikel over. Dit artikel delen we via de website, nieuwsbrief en sociale kanalen en we sturen het artikel aan je toe, zodat je dit bijvoorbeeld kunt delen met de lokale media in de buurt. En wie weet interesseren we zo samen nog weer meer mensen om mee te doen met energie te besparen.

Meedoen?

Lijkt het je grappig of nuttig of interessant om mee te doen? Mail dan naar suzanne@buurkracht.nl en het is geregeld. Heb je vragen? Ook dan kun je bij Suzanne terecht. Je kunt natuurlijk ook gewoon spontaan meedoen, zonder het ons te melden :).

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?