De Fledders wint klusteam met energiebesparing

23 juni 2017

In De Fledders in Vries besparen buren samen € 31.395,- op de jaarlijkse energierekening door dak-, vloer- en/of spouwmuurisolatie en door de aanschaf van zonnepanelen. Dat is bijna € 500,- per huishouden. Het buurtteam wil deze goede resultaten en hun plannen voor de komende periode met alle bewoners delen tijdens een buurtbijeenkomst op 4 juli vanaf 19.30 uur in Café onder de Linden (Brink 4).

De Fledders heeft een klusteam gewonnen

Het buurtteam, Oscar Rietkerk, Arnold Onnes, Janneke Bastiaans en Jan Postma heeft daarnaast ook een ander leuk nieuwtje. De Fledders heeft een klusteam gewonnen. Het idee is om de lantaarnpalen in onze straat te voorzien van bloembakken. Bewoners mogen daar zelf hun idee voor aanleveren. De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit, veiligheid, uitvoerbaarheid en duurzaamheid. De ideeën kunnen, liefst met foto, ingeleverd worden per e-mail of bij Janneke (Boermarke 1 in Vries).

Programma bijeenkomst

Op 4 juli tijdens de buurtbijeenkomst kan iedereen stemmen op het mooiste en duurzaamste ontwerp. Het buurtteam vertelt over de resultaten tot nu toe en legt de nieuwe actie Slurpers speuren uit, waarbij de grootste energieslurpers in huis opgespoord kunnen worden. Ook lichten zij de resultaten uit de enquête wateroverlast toe. En er is een leuke energiequiz. Aanmelden voor de bijeenkomst kan op buurkracht.nl/de-fledders. Ook blijf je via deze website op de hoogte van acties en aanbiedingen.

Meer informatie

Neem gerust contact op met het buurtteam per e-mail. Voor meer informatie over Buurkracht mail Marjan.

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?