Daag je buren uit met het Energiespel

03 maart 2018

Apparaten zo lang mogelijk gebruiken of energieslurpers vervangen? Zelf energie opwekken of groene stroom afnemen? Deze en nog veel meer keuzes leveren de leukste, verrassendste en vruchtbaarste discussies op met het Energiespel. Vraag het gratis aan of download het en zet jezelf en je buren aan het denken.

Buurkracht energiespel
Daag je buren uit met het Energiespel

Het Energiespel van Buurkracht brengt het gesprek over energie écht op gang. En het mooie is dat dit spel inzicht geeft in hoe jij en je buren denken over energie, wat jullie belangrijk vinden en waarom jullie welke keuzes jullie maken. Dat is meteen een leuke manier om er samen achter te komen waar je iets mee wil en hoe – waar je energie van krijgt. Kijk hier hoe anderen het daarvan afbrachten.

Samen biedt voordelen

Zo’n gesprek kan dus een prima opstapje zijn om samen met energiebesparing aan de slag te gaan. Met alle voordelen van dien: het is makkelijker want je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Het is gezelliger dan alleen en leert je buren weer eens op een andere manier kennen. En als je de krachten bundelt, kan dat ook nog veel financieel voordeel opleveren. 

Ook het Energiespel spelen?

Je kunt het spel hier aanvragen: als pdf-bestand dat je zelf kunt downloaden of als set met kaarten die je thuisgestuurd krijgt (op = op). Veel plezier!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?