Check de isolatie van je woning binnen een minuut!

14 december 2017

Met een goed geïsoleerde woning draag je bij aan een beter milieu. Je bespaart er flink mee op je energierekening en je verhoogt ook nog eens het comfort van je huis. Zeker in de winter, als tocht of een koude muur op de loer liggen. Met de handige Isolatiechecker kom je er heel eenvoudig achter hoe het met de isolatie in jouw woning is gesteld. Hij is gratis op te vragen door alle bewoners van Buurkrachtbuurten.

Buurkracht isochecker1 klein
Check het met de Isolatiechecker

De Isolatiechecker is een kaartje in het formaat van een bankpas. Voor het meest betrouwbare resultaat gebruik je hem als het buiten rond het vriespunt is. Het kaartje houd je in je woning tegen de muren. Hij verandert dan van kleur en geeft zo een goede eerste indicatie hoe het ervoor staat qua isolatie. Hoe roder het kaartje, hoe groter het energieverlies op die plek is.

Vraag jouw gratis Isolatiechecker aan

Woon je in een Buurkrachtbuurt dan kun je hier je een exemplaar aanvragen (op=op)!

Ben je géén bewoner van een Buurkrachtbuurt, maar heb je wel interesse? Stuur dan een bericht naar floortje@buurkracht.nl; onder de mailers verloten we een aantal isolatiecheckers.

En dan?                                         

Heb je interesse in je huis isoleren en lijkt het je wel wat om dat samen met je buurt op te pakken? Buurkracht ondersteunt je hierbij graag. Mogelijk overwegen buurtbewoners soortgelijke isolatiemaatregelen. Het loont dan om de handen ineen te slaan.

Regelmatig schrijven we over allerlei isolatievormen. Zo gaan we in dit artikel in op dakisolatie. Overweeg je spouwmuur- of gevelisolatie? Dan kun je hier meer lezen over spouwmuurisolatie en ook in dit artikel.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?