Kom buurten op de Buurtendag!

10 oktober 2016

Zit je in een buurtteam of help je handjes mee? Dan mag je deze uitnodiging voor de buurtteams van alle Buurkrachtbuurten in Nederland niet missen.

Prachtige verhalen op een prachtige locatie

Op zaterdag 5 november is het alweer zover: dan organiseren we de derde Buurtendag om jou als actieve buurtbewoner te bedanken voor je inzet en enthousiasme. We nodigen je van harte uit bij het Openlucht Museum in Arnhem voor een dag die je niet snel zult vergeten, met verhalen uit de sociale wetenschap, de energiesector en de communicatie. We geven ruim baan aan kennis, actie en inspiratie.

Powercolleges

Wat zijn de sociale succesfactoren in een buurt? Hoe breng je de energie-bespaarboodschap over? Hoe begin je met besparen en kom je tot klinkende resultaten? Hoe kom je aan nieuwe ideeën voor energiebesparing? Ontmoet hier de experts Richard Kemper, Linda Steg en Lise Jans, Jan Willem Zwang en Ernst van der Leij. Je krijgt van alle vier een powercollege, waarna je met een van hen aan de slag gaat. Voor wie kies jij?

Prem

Degenen die er twee jaar geleden bij waren hebben hem al persoonlijk ontmoet, Prem Radhakishun. Hij is weer terug en zal de dag met overtuiging, interesse en vol vuur voorzitten.

Programma

10.30u  Inloop
11.00u  Opening en verhalen uit de buurt
11.15u  Vier powercolleges (plenair)
12.15u  Speciale lunchrondleiding door het park
13.30u  Samen aan de slag in vier creatieve sessies
14.45u  Pauze
15.45u  Terugkoppeling creatieve sessies met afsluitende spreker
17.00u  Borrel

Lijkt het je wat?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan vooral aan! Dat kan via dit formulier. Je kunt hierin meteen aangeven of je gebruik wilt maken van gezamenlijk vervoer; bij voldoende animo zetten we namelijk bussen in. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met je buurtbegeleider of met Iris via iris@buurkracht.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?