Buurtendag

24 september 2014

Uitnodiging voor Buurtteams van alle Buurkrachtbuurten in Nederland

Samen energie besparen

Daar doen we het met zijn allen voor. Elke maand komen er buurten bij en elke dag gaan er nieuwe bespaarders aan de slag. Dat is goed voor het milieu en goed voor ons allemaal. Zonder jouw energie waren we nooit zover gekomen. En daarom nodigen we je van harte uit voor de Buurtendag op maandag 27 oktober.

Want daar kun je ongelooflijk veel energie opdoen. Wil je andere buurtteams ontmoeten? Wil je een training volgen in ‘persoonlijk overtuigen‘ of leren hoe je ‘de zaal aan je lippen krijgt’? Heb je interesse in actuele kennis over energie en maatschappij? Of lijkt een unieke rondleiding in een 150kV-station en het slimme meter testlab je wat?

En dan hebben we nog Prem. Prem Radhakishun is er de hele dag bij, bevlogen als hij is en met het hart op de juiste plaats. We verklappen nog niets, maar je mag je echt verheugen op zijn energieke bijdrage.

Het programma

11.00 uur Opening
11.20 uur Sessieronde 1 – 4 (kies uit een van de sessies)
12.20 uur Lunch
13.00 uur Arena met Prem
14.00 uur Energy break
14.15 uur Sessieronde 1 – 4 (kies uit een van de sessies)
15.15 uur Break out
16.00 uur Borrel

Tijdens de lunch en de borrel vinden de rondleidingen plaats. De dag vindt plaats aan Orthen 63, 5231 NX ’s-Hertogenbosch

Meld je aan

De Buurtendag is er voor jou. Om je te bedanken voor je inzet, jouw ervaringen te horen en om je kennis en vaardigheden mee te geven. Waar je wat aan hebt, niet alleen voor je buurt, maar vooral ook in je persoonlijke leven of op je werk.

Wil je graag komen, maar moet je ver reizen? Overleg even met je buurtbegeleider. Bij voldoende aanmeldingen regelen we gezamenlijk vervoer. HANDIGE TIP: plan deze dag in als een trainingsdag. Dat kan je zomaar een vrije dag schelen.

We zien je graag op 27 oktober in ‘s-Hertogenbosch, tot dan!
Het Buurkrachtteam

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?