Buurtbijeenkomst over samen energie (en geld) besparen

14 maart 2017

Alle inwoners van Zuides-West zijn 4 april van harte welkom 

Samen energie (en geld) besparen. In de buurt Zuides-West is een team van inwoners aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. Op dinsdag 4 april organiseert het buurtteam haar eerste bijeenkomst waar ze vertelt wat de buurt van hen kan verwachten. Een avond vol interessante informatie. Alle inwoners zijn om 19.30 uur van harte welkom in CBS de Tol (De Hilde 1).

Buurkracht buurkracht zuidlaren021rp
Samen energie besparen in Zuides-West

Een energie-adviseur heeft onderzoek gedaan in de buurt en geeft aan waar voor de buurt de beste besparingskansen liggen. Buurkracht vertelt over het krijgen van inzicht in je energieverbruik met tips en handvatten. De Hanze Hogeschool doet onderzoek naar energieslurpende apparaten en presenteert de eerste inzichten. Buurtbewoners worden opgeroepen hun jaarrekening van gas en elektriciteit meenemen, om te zien hoe energiezuinig (of niet) ze leven ten opzichte van het gemiddelde in Nederland. 

Meer informatie

Het buurtteam heeft een eigen website buurkracht.nl/zuides-west. “Als je je aanmeldt blijf je op de hoogte van onze activiteiten. En je kunt je meteen opgeven voor de buurtbijeenkomst,” aldus Fer Harleman, één van de initiatiefnemers. Hij benadrukt dat aanmelden gratis en vrijblijvend is. Het buurtteam is ook bereikbaar via e-mail. Inwoners uit Zuidlaren die niet in Zuides-West wonen en ook met hun buren energie willen besparen kunnen contact opnemen met Marjan Hendriks.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?