Buurtbijeenkomst op 18 september over isolatie

07 september 2017

Tijdens een bijeenkomst eind januari presenteerde het buurtteam van Bunders-West een zonnepanelen aanbod. Veel buurtbewoners profiteren hier nu al van en besparen zo’n 575 euro per jaar op hun energierekening. Vanwege deze bemoedigende resultaten, wil het buurtteam de buurt in de gelegenheid stellen om nog meer te gaan besparen. Uit een inventarisatie tijdens de vorige bijeenkomst, blijkt dat buurtgenoten vooral interesse hebben voor isolatie. Op maandag 18 september organiseert het buurtteam daarom weer een bijeenkomst. Een leverancier heeft een aantrekkelijk aanbod voor de buurt. Alle inwoners zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in Wijkcentrum De Bunders (Frans-Halsstraat 34). 

Buurkracht buurkracht oisterwijk017rp
Een aantrekkelijk aanbod voor Bunders-West

Tijdens de bijeenkomst gaat het isolatiebedrijf wat dieper in op het aanbod. De leverancier heeft namelijk onderzoek gedaan naar ieder type woning in de buurt en per m2 een prijs op maat vastgesteld. Een onafhankelijke gastspreker komt meer vertellen over de mogelijkheden voor het (na)isoleren van spouwmuren en op welke zaken gelet moet worden.

Samen besparen loont

Het buurtteam organiseert deze avond samen met DEC-Oisterwijk en Buurkracht. Zij zetten zich gezamenlijk in voor een duurzame en energie neutrale gemeente Oisterwijk. Zij willen inwoners helpen om te besparen op de energierekening en om comfortabeler te wonen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan op buurkracht.nl/bunders-west. Ook blijf je via deze website op de hoogte van acties en aanbiedingen. 

Meer informatie

Neem gerust contact op met het buurtteam via een mailtje. Voor meer informatie over Buurkracht, mail naar Wiesje van Nunen via wiesje@buurkracht.nl.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?