Buurkracht wordt buurkracht

08 augustus 2018

Wist je dat de eerste Buurkrachtbuurt al bijna vijf jaar geleden van start is gegaan? Inmiddels zijn er al meer dan 300 Buurkrachtbuurten actief in Nederland. Samen verminderen zij hun C02-uitstoot al met meer dan 4 miljoen kilo en ze besparen ruim 1,5 miljoen euro op hun energierekening. Elk jaar wéér. Dat is iets om trots op te zijn. En iets om te delen met nog veel meer mensen.

Nieuwe jas voor Buurkracht

Daarom is het tijd voor een nieuw logo, een nieuwe jas. Met een nieuw woordmerk dat begint met een kleine letter b. Omdat buurkracht niet iets is van ons als organisatie, maar iets van jou en wat buren samen hebben.

Nog veel meer mensen met buurkracht

Om de buurkracht van nog meer buren aan te spreken, kom je ons in de loop van de zomer overal tegen. Op de radio, op straat en tijdens startbijeenkomsten in het land. Om nog meer buurtteams en buren te vinden, en te enthousiasmeren om mee te doen. Mocht je zien dat we in jouw omgeving campagne voeren, kom dan ook naar een startbijeenkomst. Of, enthousiasmeer je vrienden en kennissen die buiten je buurt wonen. Graag tot dan!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?