Buur bij de hand

09 juni 2017

Wil je weten hoe je snel aan een goede leverancier van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie of zonnepanelen komt? Nieuwsgierig hoe je voor een goede offerte voor je bespaaractie zorgt? We geven je graag een eenvoudige belangrijke tip.

Buurkracht buurkrachtbuurt afferden
Er zijn al ruim 200 buurten in Nederland actief: onderling wisselen ze informatie uit

Wist je dat er in de Buurkrachtbuurten samen al meer dan 1500 energiebesparende maatregelen zijn uitgevoerd? En dat we daarmee in mei de grens van 2 miljoen kilo minder CO2-uitstoot per jaar hebben doorbroken? Dat is een geweldig resultaat. Maar het beste nieuws is misschien wel dit: er lopen dus even zoveel actieve buurtbewoners rond die waardevolle ervaringen hebben opgedaan met leveranciers van bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen en hr-ketels. 

Ja, kom maar op met die tip

Daarom is dit de speciale tip van Buurkracht: wil je snel aan een goede leverancier komen? Wil je meer weten over het krijgen van goede offertes?

Vraag je buurtbegeleider naar contacten uit andere Buurkrachtbuurten.

Er zijn ondertussen meer dan 200 Buurkrachtbuurten in Nederland en er is er bijna altijd wel een bij je in de buurt. We zien dat onderling contact tot prachtige energiebesparingen leidt, dus schroom niet en vraag het je buurtbegeleider.

Nou, daar kan ik wel wat over vertellen

Wil jij juist wel iets vertellen over leveranciers en offertes? Dan vertegenwoordig jij op dit gebied de kracht van Buurkracht. We nodigen je uit om je ervaringen, beste tips en leermomenten met ons te delen via communicatie@buurkracht.nl. Of gewoon te melden dat we je kunnen mailen als iemand met een vraag zit. Met jouw reactie kunnen anderen hun voordeel doen!

Buurkracht is onpartijdig

Als Buurkracht zijn we onpartijdig. Dat betekent dat we geen voorkeur uitspreken voor afzonderlijke leveranciers. Wat we wel doen is mensen met elkaar in contact brengen. En zo profiteert iedereen mee van de kracht van alle Buurkrachtbuurten en -dorpen samen.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?