Buur bij de hand

11 juli 2018

Wil je weten hoe je snel aan een goede leverancier van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie of zonnepanelen komt? Nieuwsgierig hoe je voor een goede offerte voor je bespaaractie zorgt? We geven je graag een eenvoudige, maar belangrijke tip.

Buurkracht buurkrachtbuurt afferden
Er zijn al bijna 300 buurten in Nederland actief: onderling wisselen ze informatie uit

Wist je dat er tegen de 300 Buurkrachtbuurten zijn die samen tal van energiebesparende maatregelen hebben uitgevoerd? En dat we daarmee de grens van bijna 4 miljoen kilo minder CO2-uitstoot per jaar hebben doorbroken? Dat is een geweldig resultaat. Maar het beste nieuws is misschien wel dit: er lopen dus ongelooflijk veel actieve buurtbewoners rond die waardevolle ervaringen hebben opgedaan met leveranciers van bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen en hr-ketels. 

Ja, kom maar op met die tip

Daarom is dit de speciale tip van Buurkracht: wil je snel aan een goede leverancier komen? Wil je meer weten over het krijgen van goede offertes?

Vraag je buurtbegeleider naar contacten uit andere Buurkrachtbuurten.

Met de bijna 300 Buurkrachtbuurten in Nederland is er bijna altijd wel een bij jou in de buurt. We zien dat onderling contact tot prachtige energiebesparingen leidt, dus schroom niet en vraag het je buurtbegeleider.

Buurkracht is onpartijdig

Als Buurkracht zijn we onpartijdig. Dat betekent dat we geen voorkeur uitspreken voor afzonderlijke leveranciers. Wat we wel doen is mensen met elkaar in contact brengen. En zo profiteert iedereen mee van de kracht van alle Buurkrachtbuurten en -dorpen samen.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?