Burenkorting zonnepanelen verlengd tot 1 juli – Doe mee!

19 juni 2017

Duurzaam Vilsteren Energie is tijdens Vilsteren Bruist op 1 juli op de tip voor de kerk aanwezig met opwekkend nieuws. Op deze dag kunnen dorpsbewoners nog eenmaal profiteren van de 10% korting op de aanschaf van zonnepanelen. Ook wil het buurtteam de interesse voor een postcoderoos peilen, een gezamenlijk zonnedak speciaal voor alle dorpsbewoners die zelf geen zonnepanelen kunnen of willen plaatsen. Iedereen is van harte welkom.

Buurkracht vilsterennieuw
Nog tot 1 juli profiteren van burenkorting

Omdat al verschillende dorpsbewoners zonnepanelen hebben aangeschaft, heeft Duurzaam Vilsteren Energie bij de leverancier een korting van 10% kunnen regelen op de aanschaf van zonnepanelen. Tijdens Vilsteren Bruist is het nog eenmalig mogelijk om gebruik te maken van deze actie. Na inschrijving komt de leverancier thuis langs voor een persoonlijke offerte op maat. Aan de hand van de jaarlijkse energierekening kan het buurtteam alvast een inschatting maken hoeveel panelen nodig zijn op basis van het energieverbruik.

Gezamenlijk zonnedak voor Vilsteren

Niet iedere bewoner kan of wil zonnepanelen op zijn eigen dak plaatsen. Het team wil daarom uitzoeken of er veel interesse is voor een postcoderoos. Bij voldoende animo gaat het team hiermee aan de slag. Een postcoderoos houdt in dat bewoners binnen dezelfde postcode zonnepanelen kunnen kopen op een gezamenlijk zonnedak of -weide in de buurt. Iedereen die hier interesse in heeft kan 1 juli naar de stand van Duurzaam Vilsteren komen of dit melden op buurkracht.nl/vilsteren.

Aanmelden actie zonnepanelen

Bewoners die interesse hebben voor het aanbod zonnepanelen kunnen zich tijdens Vilsteren Bruist inschrijven bij het buurtteam of meteen al via buurkracht.nl/vilsteren.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met het buurtteam per mail voor meer informatie. Voor meer informatie over Buurkracht kun je terecht bij Rana Berends.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?