Burenkorting op zonnepanelen en warmtepomp

11 juli 2018

Wat hebben we dit jaar al veel zonnige dagen gehad en de zomer is nog maar net begonnen. Een goede tijd om over zonnepanelen na te denken. Wil je ook zelf je warmte opwekken, dan is een hybride luchtwarmtepomp een overweging waard. Op dit moment hebben we voor onze buurt een aantrekkelijk burenaanbod voor zonnepanelen en een hybride luchtwarmtepomp. Jij kunt nog meeprofiteren! De actie loopt nog tot 30 september 2018 doe er je voordeel mee. Ga naar buurkracht.nl/slotjes-west voor het aanbod.

Buurkracht warmtepomp
Doe je ook mee? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte.

Zonnepanelen met burenkorting

Speciaal voor bewoners in Slotjes-West hebben we een voordelige zonnepanelenactie bij Van Alphen & Roest in samenwerking met SunNed lopen. De kosten voor bijvoorbeeld 12 keer 280 Wp panelen inclusief omvormer en installatie is € 5.609,73; inclusief € 904,09 btw die je terug krijgt. Teruggave van de btw wordt voor je geregeld. Je besparing is € 659,91 per jaar en in 7,1 jaar heb je je panelen terugverdiend. En we krijgen een zeer goede garantie. Dit aanbod wil je niet missen. Benieuwd? Meld je uiterlijk 30 september aan bij de zonnepanelenactie voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat.

Warmte in je woning via hybride luchtwarmtepomp

Een hybride luchtwarmtepomp is voor jou wellicht een interessant alternatief om je woning te verwarmen. Een warmtepomp werkt als een koelkast, maar dan omgekeerd. Met een hybride warmtepomp gaat je gasverbruik en CO2-uitstoot aanzienlijk omlaag en je stroomverbruik een beetje omhoog. In combinatie met zonnepanelen dus perfect. Van Alphen & Roest heeft speciaal voor onze buurt een aantrekkelijke prijs. En subsidies volgens RVO is € 1.800,-. Heb je interesse? Meld je aan bij de warmtepompactie en dan vind je ook de prijsafspraken en de gegevens voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten?

Meld je voor deze en andere acties en activiteiten aan op onze site buurkracht.nl/slotjes-west. Of vul het inschrijfformulier in als je mee wilt doen met onze buurtactie. Je kunt ons ook mailen, we helpen je graag!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?