Burenkorting op isolatie voor bewoners Heeten

09 oktober 2017

Dit jaar is er in Heeten rondom de Herfkensstraat, Oltheten en de Holterweg veel aandacht geweest voor de actie om samen met de buurt voordelig te isoleren. Veel woningen in deze en andere buurten in Heeten hebben nog een energielabel C of D. Met isolatie valt daar nog veel energiewinst te behalen. De werkgroep Energiek Heeten heeft bij de Duits Groep nu voor heel Heeten een aantrekkelijk aanbod geregeld voor spouwmuur- en vloerisolatie. Hoe meer mensen met de actie meedoen hoe voordeliger het wordt.

Buurkracht isolatieschaap
Isolatie-actie voor alle inwoners van Heeten

Zorgvuldige selectie

Bij de selectie van de leverancier heeft de werkgroep niet alleen naar de prijs gekeken, maar ook naar de aanpak, de garanties en de kwaliteit. Er zijn verschillende goede aanbiedingen bekeken. De Duits Groep kwam over de hele linie het beste uit de bus. “Deze leverancier komt bij iedere woning langs om vrijblijvend een persoonlijk aanbod te doen. Dan krijg je echt een goed advies, want elke situatie is anders”, aldus buurtbewoner Jan die nauw betrokken was bij de selectie. Bekijk het aanbod.

Meer deelnemers, meer korting

Energiek Heeten heeft met de Duits Groep voor verschillende vormen van vloer- en spouwmuurisolatie een scherpe prijs afgesproken. Vanaf twee huizen is er al een korting mogelijk, die oploopt vanaf zes woningen. Op de buurtpagina’s van de buurten Holterweg, Oltheten en Herfkensstraat staan de exacte prijzen en kortingen. Ook wordt de aanbieding via een brief huis-aan-huis verspreid.

Aanmelden

Buurtgenoten die van dit aanbod met burenkorting willen profiteren kunnen zich aanmelden voor een advies op maat via Jeroen Hekkelman van Duits Groep per mail of 06 48 51 11 36. Hij maakt dan een afspraak om langs te komen.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de actie kan contact opgenomen worden met het buurtteam per mail. Voor meer informatie over Buurkracht met buurtbegeleider Rana Berends per mail of 06 506 053 89.

Heeten rondom Holterweg

Heeten rondom Oltheten

Heeten rondom Herfkensstraat

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Heeten rondom Holterweg

Heeten rondom Oltheten

Heeten rondom Herfkensstraat