Burenkorting op aanschaf zonnepanelen in Zuides-West

19 juni 2017

In de buurt Zuides-West in Zuidlaren hebben inwoners voor hun buurtgenoten een aantrekkelijk aanbod voor zonnepanelen onderhandeld. Hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het wordt.  Inwoners die interesse hebben en een persoonlijke vrijblijvende offerte willen ontvangen kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/zuides-west.

Buurkracht zuidedeswestzon
Burenkorting op zonnepanelen in Zuides-West

Een aantal buurtgenoten heeft een aanbieder van zonnepanelen geselecteerd die een goede prijs en kwaliteit biedt en maatwerk levert. Platen Duurzame Technieken heeft veel ervaring met het installeren van zonnepanelen. Zij hebben een breed aanbod aan zonnepanelen en altijd een actie-paneel van wisselende merken, van A-kwaliteit, tegen de laagste prijs. Bij 5 deelnemers of meer krijgen alle deelnemers van onze buurt 3% korting, bij 15 deelnemers of meer 6% op de aanneemsom en dan regelen ze ook gratis de btw-teruggave.

Meer deelnemers, meer korting

Het buurtteam heeft met de leverancier een mooie deal gemaakt. Bij meer dan vijf deelnemers krijgen bewoners 3 procent korting; bij meer dan 15 zelfs 6 procent. Bovendien handelt het bedrijf bij minstens 5 deelnemers de btw-teruggave op zonnepanelen gratis af.

Ook profiteren?

Buurtgenoten die willen aanhaken kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/zuides-west. Het buurtteam brengt hen dan in contact met de leverancier voor een persoonlijke (vrijblijvende) offerte. Woon je niet in Zuides-West en wil je ook profiteren van het aanbod of samen met jouw buren energie besparen, neem dan contact op met Marjan van Buurkracht.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?