Boekenbonnen uitgedeeld in Thorn-Noord 2

14 december 2016

Het buurtteam van Thorn-Noord 2 wil zo veel mogelijk buurtgenoten op de hoogte houden van zijn activiteiten. Onder andere via buurkracht.nl/thorn-noord-2. Daarom wordt onder elke vijf aanmelders op de buurtpagina een boekenbon van € 5,- verloot. De eerste vier bonnen zijn al vergeven.

Buurkracht wout boekenbon
Wout Louwers ontving boekenbon door zich aan te melden op buurkracht.nl/thorn-noord-2.

Een van de ontvangers van deze kleine attentie is Wout Louwers. “Ik meldde me aan omdat ik Buurkracht in onze buurt een interessant en goed initiatief vind”, zegt hij. “Samen energie besparen spreekt mij aan. We hebben al zonnepanelen op het dak liggen, en ik heb nu in het kader van de isolatie-actie van Buurkracht ook een offerte aangevraagd voor gevel- en dakisolatie. De vloer zou ik ook nog kunnen laten isoleren, maar dan moet hij er eerst helemaal uit. Dat doen we misschien weer een andere keer.”

Verrassing

Ondertussen volgt Wout zijn energieverbruik via zijn persoonlijke pagina. “Mijn stroomverbruik zit onder het buurtgemiddelde. Dat was met zonnepanelen ook wel te verwachten. En met het gasverbruik gaat het ook goed komen.” De boekenbon kwam voor Wout als een verrassing. “Ik was me er eigenlijk niet van bewust dat er iets te winnen viel; ik was echt verbaasd toen ik een berichtje kreeg. Maar ik vind het een leuk gebaar. Wat ik ermee ga doen? Dat moet je aan mijn vrouw vragen; zij is degene die leest.”

Aanmelden kan nog steeds

Behalve Wout ontvingen ook Mat Peeters, Johan Lalieu en Cécile Richaerts een boekenbon voor hun aanmelding op buurkracht.nl/thorn-noord-2. Lijkt jou dat ook wel wat, of wil je gewoon net als Wout op de hoogte blijven van energiebesparingsacties in jouw buurt en je eigen energieverbruik? Maak dan alsnog vrijblijvend een account aan voor 1 januari op buurkracht.nl/thorn-noord-2. Zo gebeurd!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?