Isolatie? Kom op 22 maart naar de buurtbijeenkomst

14 maart 2018

Kom je naar onze isolatieavond? Op donderdag 22 maart om 20.00 uur in wijkcentrum de Oerthe. Deze avond staat in het teken van isolatie. We hebben direct een mooi aanbod voor de buurt!

Op een koude avond in februari zijn warmtescans van huizen in de wijken gemaakt. Wat is er op de scans te zien? Wat is wel en wat niet goed geïsoleerd? Deze avond wordt dit allemaal uitgelegd. Vervolgens geven twee isolatiebedrijven een presentatie over de verschillende mogelijkheden om je huis goed te isoleren: via de vloer, spouwmuur, dak of glas. Benieuwd wat dit jou op kan leveren? Meld je aan voor de bijeenkomst, zodat Wijkcentrum De Oerthe weet hoeveel koffie er klaar moet staan.

Inwoners van Steenwijk

Inwoners van Steenwijk die niet in Energiek Rondom de Middenweg wonen en wel interesse hebben in de onderwerpen van de bijeenkomst, zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor de andere Buurkrachtbuurten in de buurt. Wil je samen met je buren energie besparen? Neem contact op met buurtbegeleider Alex de Ruiter. Voor meer informatie over Buurkracht kijk op buurkracht.nl.

Blijf op de hoogte

De voortgang en onze aankomende activiteiten zijn te bekijken via de website. Houd deze dus goed in de gaten!

Energiek Rondom de Middenweg

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Energiek Rondom de Middenweg