Bijeenkomst Buurkracht Loppersum over energiebesparen

30 juni 2017

Versterking van woningen biedt een uitgelezen kans om gebruik te maken van aanvullende subsidieregelingen om het energiegebruik te verlagen. Voor inwoners van Loppersum die die kans willen grijpen, houdt Buurkrachtteam Loppersum op dinsdag 4 juli een voorlichtingsbijeenkomst.

Buurkracht lantaarnpaalbord 4 juli voorlichtingsbijeenkomst loppersum
Voordelige energiescan voor bewoners

Vanaf 19.30 uur (inloop) zijn genodigden en belangstellenden welkom in het gemeentehuis. Om 20.00 uur begint het officiële gedeelte. Deze informatieavond is speciaal bedoeld voor woningeigenaren die al een brief van de NCG hebben ontvangen over de versterking van hun woning. Verder is iedereen welkom die zich oriënteert op de koppeling van de versterkingsoperatie met energiebesparende maatregelen.

Voordelig energiescan

Buurkracht Loppersum wil woningeigenaren graag een handje helpen bij de keuzes die zij kunnen maken om hun te versterken woning tevens duurzamer te maken. Voor 50% van de kostprijs (€ 62,50 in plaats van € 125,-) kan Buurkracht Loppersum de komende maanden in ieder geval de eerste 80 woningeigenaren een energiescan en -rapport aanbieden van hun woning. Deze scan wordt uitgevoerd door Ecocert en is gesubsidieerd door de provincie Groningen. Wie meedoet, krijgt na onderzoek van woning en energiegedrag een overzichtelijk rapport geleverd.

Mee doen?

Wie mee wil doen kan zich melden tijdens de informatiebijeenkomst of via de buurtpagina

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?