Bespaar jij al energie in huis, net als de buurten in Ons Huis Verdient Het?

07 mei 2015

Actie samen energie besparen

Buurkracht doet weer mee met het RTL4-programma Ons Huis Verdient Het. Hierin komt elke week een buurt in beeld die energie bespaart. Doe jij ook iets met besparen? Doe dan mee met onze actie en maak kans op leuke bespaarprijzen!

De een trekt een trui aan als het wat koud is en de ander heeft een brievenbusborstel of radiatorfolie geplaatst. Zo wordt het comfortabeler in je huis en je bespaart nog ook. Wat doe jij?

bespaarselfie marije

Deel je bespaartip

Heb je een leuke bespaartip? Upload dan hier je foto met bespaartip of deel je foto op Twitter met #bespaarselfie erbij. Deze week maak je kans op een geweldige energiebespaarder: de countdown stekker! 

Deze weekprijs is voor jou als we jouw tip de leukste van de week vinden. We maken de winnaar bekend via Twitter en Facebook. Dus hou het goed in de gaten!  

speurset buurkracht

De hoofdprijs

Verzamel je de meeste stemmen voor jouw tip? Dan is deze enige echte originele Speurset van Buurkracht voor jou. Hierin zitten vier energieverbruiksmeters, een rekenmachine met solarcellen, notitieblokje en pen. Ideaal om je eigen energieslurpers en sluipverbruik mee op te sporen. En om de set vervolgens uit te lenen aan iedereen in je buurt.

De spelregels

Je mag zoveel bespaartips plaatsen als je maar wilt. Je kunt maximaal drie keer stemmen. De bespaartip met de meeste stemmen krijgt aan het einde van de actie de hoofdprijs. Het Buurkrachtteam kiest de weekwinnaars. De winnaars worden bekend gemaakt via Twitter en Facebook. De actie loopt tot en met 31 mei 2015. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer weten over Buurkracht?

Buurkracht helpt jou en je buren grip te krijgen op je energieverbruik en ondersteunt buurten bij het nemen van besparingsmaatregelen. Op deze website lees je er alles over. Wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar service@buurkracht.nl of bel 088 – 857 22 00 (op werktijden, lokaal tarief). Op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?