Bericht van het buurtteam Ekenrooi: Energieloket in de Pracht

17 januari 2017

Op zaterdag 21 januari tussen 10.00 en 12.00 uur hebben we alweer de 4de sessie van het Energieloket. Het wordt gehouden in de Pracht waar we je kunnen helpen je huis en je levensstijl duurzamer te maken. Onderwerpen die kunnen worden aangekaart zijn zeer divers. Ze dekken een deel van onze plannen in het komende half jaar.

Buurkracht Ekenrooi

In eerste instantie zijn we er om je vragen over duurzame energie, zoals zonnepanelen en -boilers, isolatie van dak, muren en vloeren te beantwoorden. Ook vragen die je hebt om een beslissing te nemen over duurzame maatregelen.

We hebben plannen om weer met een warmtecamera foto’s van woonhuizen te maken en individuele rapporten te maken met toelichting op de foto’s en advies van mogelijke maatregelen.

Gebruiksstekkers kunnen we beschikbaar stellen zodat jezelf kunt nagaan welke energieslurpers door je worden gebruikt.

Ten slotte kunnen we je helpen bij het vinden van een subsidieregeling, die aansluit op de energiebesparingsmaatregels die je van plan bent te gaan doen.

Tot zaterdag, de koffie of thee staat klaar.

Team Buurkracht Ekenrooi

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?