Baarloseweg zet isolatie in de schijnwerpers

29 juni 2016

Het Schuttershuis in Helden opende op maandag 27 juni z’n deuren voor bewoners van de Baarloseweg die meer wilden weten over de mogelijkheden om hun huis te isoleren. Informatief was de avond zeker!

Buurtbijeenkomst isolatie Baarloseweg

Het belangrijkste programmaonderdeel was de presentatie van isolatiebedrijf Neuhof Haans. Cep Smeets van het buurtteam: “Een goed verhaal over wat er allemaal te isoleren valt aan een huis, wanneer dat wel en geen zin heeft, welke materialen je kunt gebruiken en wat die voor voor- en nadelen hebben. Je kon ook merken dat de bewoners die op de avond af gekomen waren, al erg met hun energieverbruik en energie besparen bezig zijn; ze hadden veel vragen.”

Alsnog informatie of een offerte?

Cep: “De opkomst viel wat tegen. Misschien zijn mensen niet bezig met isolatie in de zomer? Ook nu is het fijn als je een geïsoleerd huis hebt. Dan blijft het heerlijk koel binnen. Was je er niet bij, maar had je dat wel gewild? Of ben je wel geïnteresseerd in isolatie? Wij brengen nog de offerte van het isolatie-aanbod rond, zodat iedereen die dat wil nog mee kan doen!”

Volg je energieverbruik

Het buurtteam van de Baarloseweg gaat zich er de komende tijd voor inspannen dat meer buurtgenoten hun slimme meter activeren op hun persoonlijke pagina. “Dan krijgen ze inzicht in hun eigen verbruik, ook ten opzichte van het gemiddelde verbruik in de buurt”, zegt Cep. “Het is echt heel handig en het is ook leuk als we dat met z’n allen kunnen doen.”

Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?