Altijd al willen weten hoeveel gas en stroom je verbruikt? Dat kan nu heel makkelijk

13 januari 2017

Meer weten? Kom naar de buurtbijeenkomst van Bunders-West op 30 januari

Dinsdag 24 januari ontvangen de inwoners van de buurt Bunders-West een persoonlijke code in hun brievenbus waarmee ze inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik. “Door het invoeren van je code op je persoonlijke pagina van buurkracht.nl kun je zien wat je aan gas en stroom verbruikt per dag, week, maand of jaar. En je kunt het ook nog eens vergelijken met het gemiddelde verbruik van onze buurt”, aldus Jos Nij Bijvank, buurtbewoner en een van de initiatiefnemers van Buurkracht.

Buurkracht buurkracht oisterwijk022rp
Buurtteam Bunders-West

Eind december is een aantal inwoners van Bunders-West gestart met Buurkracht met als doel samen energiebesparende maatregelen te nemen. Samen met Duurzame Energie Coöperatie Oisterwijk (DEC) houden zij 30 januari in Wijkcentrum de Bunders hun eerste buurtbijeenkomst. Alle inwoners van Bunders-West (liggend in het vierkant Groenstraat, Fr. Halsstraat, Burg. Vogelslaan en Moergestelseweg) zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Ook inwoners die niet in Bunders-West wonen zijn om 19.30 uur van harte welkom in wijkcentrum de Bunders. Dan horen ze over de plannen van het buurtteam en krijgen meteen een mooi aanbod voor zonnepanelen gepresenteerd. Alle bezoekers worden die avond getrakteerd op koffie met gebak omdat Bunders-West de 150ste buurt is die met Buurkracht aan de slag gaat.

Meer informatie

Inwoners van Bunders-West die meer willen weten, kunnen terecht op buurkracht.nl/bunders-west of via mail. Patrick Simons: “Als je je aanmeldt op onze website, zie je waar we mee bezig zijn en krijg je handige tips die voor jouw persoonlijke situatie interessant zijn. En als je je persoonlijke code hebt ingevoerd kun je later meteen zien wat je bespaart met de maatregelen die je neemt.” Hij benadrukt dat meedoen gratis en geheel vrijblijvend is. Het buurtteam hoopt dat veel buurtgenoten zich aanmelden, want hoe meer mensen er meedoen hoe voordeliger het wordt.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?