Actie in Nieuw-Dordrecht

14 januari 2015

Met spouwmuurisolatie kun je snel veel energie besparen. Je investering verdien je soms in een jaar of vier, vijf al terug. En wat je daarna bespaart, is pure winst. Tijdens de bijeenkomst in De Klink op 13 januari kwam deze boodschap goed over. Aan het eind van de avond kwamen de eerste offerteaanvragen al binnen. 

Buurkracht  mg 4531 %287%29   breed   klein   nw dordrecht
Nieuw-Dordrecht

Het buurtteam van Buurkracht heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. De leden hebben verschillende offertes opgevraagd bij verschillende leveranciers. De aanbieding van Pluimers voor spouwmuurisolatie kwam als beste uit de bus. Met dit bedrijf heeft het buurtteam goede afspraken kunnen maken. Tijd voor weer een buurtbijeenkomst dus, om geïnteresseerden daarover te informeren.

Speciale aanbieding

Een kleine twintig bewoners maakten hun opwachting in De Klink. “Geen onaardige opkomst”, vindt Wilfred Schepers van het buurtteam. De avond begon met een presentatie van Invent, een onafhankelijk adviesbureau dat zich onder meer bezighoudt met energielabels voor woningen. “Zo kreeg iedereen alvast heel veel algemene informatie over spouwmuurisolatie: wat voor soorten zijn er? Waar kun je tegenaan lopen? Welke oplossingen zijn er dan? Daarna vertelde iemand van Pluimers hoe dit bedrijf spouwmuurisolatie aanpakt. En welke aanbieding Pluimers voor de bewoners van Nieuw-Dordrecht in petto heeft.”

Goedkope lening mogelijk

Het aanbod van Pluimers werd nog aantrekkelijker gemaakt door een beleidsmedewerker van de gemeente Emmen. Die vertelde dat de gemeente heel goedkope leningen verstrekt voor investeringen in besparingsmaatregelen. Wilfred: “De rente ligt 3% onder de standaardrente. Als je zo’n lening afsluit voor spouwmuurisolatie, bespaar je meer op je energierekening dan je aan de lening hoeft af te lossen. Dus ook voor wie het geld niet op de plank heeft liggen, is investeren in spouwmuurisolatie een slim plan.”

Was je er niet bij, maar ben je wel benieuwd naar de aanbieding van Pluimers? Bekijk dan de offerte op je buurtpagina. Hier kun je het ook doorgeven als je een vrijblijvende persoonlijke offerte wilt. Of neem contact op met iemand van het buurtteam. Die zorgt dan dat Pluimers een afspraak met je maakt.

Nieuw-Dordrecht

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Nieuw-Dordrecht