Actie bewoners Kortland burenkorting op zonnepanelen loopt bijna af

03 augustus 2017

Afgelopen periode is er in Kortland veel aandacht geweest voor de actie om samen met de buurt voordelig zonnepanelen aan te schaffen. Bewoners in Kortland die nog voordelig willen profiteren van gratis zonne-energie kunnen zich tot 26 augustus op buurkracht.nl/kortland melden voor een aantrekkelijk aanbod zonnepanelen. Ook bewoners buiten Kortland mogen meedoen. Hoe meer mensen meedoen, hoe voordeliger het wordt.

Buurkracht kortland
Burenkorting op zonnepanelen in Kortland

Het buurtteam heeft een aanbieder van zonnepanelen geselecteerd die niet alleen een goede prijs en kwaliteit bood, maar ook maatwerk levert. Cyriel Vandeursen van het buurtteam: “Onze buurt is qua daken geen ‘one size fits all’. De straten lopen rond, dus niet alle daken liggen gunstig ten opzichte van de zon. Bovendien staan er veel hoge bomen en zorgen schoorstenen, pijpjes en dakkapellen her en der voor schaduwwerking. We wilden dus een leverancier die per situatie bekijkt wat mogelijk is en op basis daarvan een persoonlijke offerte uitbrengt.”

Meer deelnemers, meer korting

De leverancier die het buurtteam geselecteerd heeft is Platen Duurzame Technieken. Zij leveren zowel zonnepanelen als -collectoren. Nu al krijgen bewoners 3 procent korting; bij meer dan 15 deelnemers loopt dit zelfs op tot 6 procent. Bovendien handelt het bedrijf de btw-teruggave op zonnepanelen gratis af.

Doe mee!

Buurtgenoten die nog willen aanhaken kunnen zicht tot 26 augustus aanmelden voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Platen Duurzame Technieken. Vermeld bij het maken van de afspraak dat het om de zonnepanelen-actie van Buurkracht Kortland gaat. De volledige offerte staat op buurkracht.nl/kortland.

Meer informatie

Neem contact op met het buurtteam voor meer informatie over de acties in de buurt. Voor meer informatie over Buurkracht mail Marjan.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?