Aantrekkelijk aanbod zonnepanelen voor bewoners De Lariks-Zuid

10 november 2017

Bewoners in De Lariks-Zuid in Assen kunnen nog tot 10 december gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod voor zonnepanelen. Hoe meer mensen met de actie meedoen, hoe voordeliger het wordt. Ook kunnen alle Assenaren tegen 1,6% rente gebruik maken van de gemeentelijke zonnelening. Het is de laatste keer dat de gemeente deze lening verstrekt. Buurtbewoners die interesse hebben in dit voordelige aanbod kunnen terecht op buurkracht.nl/lariks-zuid.

Buurkracht de lariks zuid
Buurkracht De Lariks-Zuid

Een aantal enthousiaste buurtgenoten heeft bij leverancier Platen Duurzame Technieken voor de hele buurt een aantrekkelijke kortingsregeling op de aanneemsom van de zonnepanelen geregeld. Bij 5 deelnemers of meer krijgt iedereen 3% korting, bij 15 deelnemers of meer 6%. Ze regelen dan ook gratis de btw-teruggave. Platen heeft een breed aanbod aan zonnepanelen van A-kwaliteit, tegen de laagste prijs. Er is altijd volop keuze.

Ook profiteren?

Buurtgenoten die gebruik willen maken van het zonnepanelenaanbod kunnen tot 10 december een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarna volgt een offerte op maat. Ook komen ze in aanmerking voor de zonnelening van de gemeente Assen.  

Meer informatie

Bewoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten in de buurt of inzicht willen in hun energieverbruik kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/lariks-zuid. Inwoners uit Assen die niet in De Lariks-Zuid wonen en gebruik willen maken van deze actie of samen energie willen besparen kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Marjan Hendriks of kijk op buurkracht.nl.

De Lariks-Zuid

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

De Lariks-Zuid