Aantrekkelijk aanbod voor isolatie en zonnepanelen in Deuteren

14 september 2017

Tijdens een eerste informatiebijeenkomst op 1 juni hebben inwoners uit Deuteren hun buurtgenoten meer verteld over het samen opzetten van energiebesparingsacties. Die avond is ook geïnventariseerd waar in de buurt behoefte aan is. Zonnepanelen en isolatie blijken gewild, dus daar heeft het buurtteam werk van gemaakt. Ze vertellen er alles over tijdens de Energieavond op 21 september om 20.00 uur in Buurthuis Deuteren (Baksveldstraat 112).

Buurkracht den bosch deuteren 7630
Kom naar de buurtbijeenkomst op 21 september

Het buurtteam, dat bestaat uit Loes van den Brand, Marjo van Rumpt, Esther Kemperman en Jean-Paul Blom, wil graag samen met de buurt duurzamere keuzes maken. Het samen aanschaffen van zonnepanelen en isolatie is - als het aan het vijftal ligt - de volgende stap. Bij de komende bijeenkomst doet het buurtteam een voorstel aan de buurt van twee leveranciers, dat zij zorgvuldig hebben uitgezocht.

Eigen website

Buurtgenoten die een slimme meter hebben, kunnen zich voor meer inzicht in hun energieverbruik aanmelden op www.buurkracht.nl/deuteren. Aanmelden voor de bijeenkomst kan ook heel makkelijk op deze eigen website van de buurt. Aanmelden is vrijblijvend en zo blijven bewoners ook op de hoogte van overige acties en activiteiten die het buurtteam organiseert.

Meer informatie?

Neem vooral contact op met het buurtteam via duurzaamdeuteren@gmail.com. Voor meer informatie over Buurkracht kun je terecht bij Gert Wagenvoort.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?