9 mei buurtbijeenkomst met actie zonnepanelen en -boilers voor Padbroek

18 april 2018

“Profiteer meteen van de zon, als deze gaat schijnen”

In de buurt Padbroek in Cuijk hebben inwoners voor hun buren een aantrekkelijk aanbod voor zonnepanelen en zonneboilers geregeld. Hoe meer panelen bewoners aanschaffen, hoe voordeliger het wordt. Ook de zonneboiler kan nu extra voordelig aangeschaft worden. Op woensdag 9 mei vertellen ze er alles over tijdens een buurtbijeenkomst. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom in het Doehuis (Patrijzenveld 117). We starten om 20.00 uur.

Buurkracht uitnodiging padbroek
Iedereen is van harte welkom

Tijdens de avond vertelt leverancier Sunprofs alles over het pakket zonnepanelen voor de buurt. Het buurtteam licht toe hoe zij deze leverancier geselecteerd hebben. Ook is er informatie over de zonneboiler, de duurzaamheidslening van gemeente Cuijk en deelname aan een gezamenlijk zonnedak. Bewoners kunnen meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen en al hun vragen stellen.

Aanmelden

Buurtgenoten die naar de bijeenkomst willen komen kunnen zich aanmelden via de website van het buurtteam: buurkracht.nl/padbroek. Hier zijn ook alle acties te vinden. Door aan te melden blijven bewoners meteen op de hoogte van alle activiteiten van het buurtteam.

Buurtgenoten gezocht

Om de acties in Padbroek bekend te maken is het buurtteam op zoek naar buurtgenoten die het gezellig vinden om hen te helpen. Er is van alles te doen, zoals vergelijken van offertes, rondbrengen van materialen en het organiseren van bijeenkomsten. Bewoners kunnen zich per e-mail aanmelden.

Meer informatie

Kijk op buurkracht.nl/padbroek voor meer informatie of neem gerust contact op met het buurtteam per e-mail. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Ate Ploegmakers.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?