9 juli buurtbijeenkomst isolatie en zonnepanelen (stroom en warm water)

02 juli 2018

Bij veel woningen in de buurt Lindeplein valt nog veel energiewinst te behalen. Bijvoorbeeld door zelf energie op te wekken met zonnepanelen of door onze huizen beter te isoleren. Als we dit samen doen is het makkelijker en gezelliger. Een aantal buurtbewoners is alvast aan de slag gegaan met een aantrekkelijk aanbod voor isolatie, zonnepanelen en een compleet systeem waarbij naast stroom ook warm water kan worden opgewekt (VolThera systeem). Tijdens de buurtbijeenkomst op 9 juli vertellen het buurtteam en de geselecteerde leveranciers er alles over. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom bij Alius Energy (Meerheide 101, Eersel).

Buurkracht lindeplein
Uitnodiging die buurtbewoners in Lindeplein ontvangen

Tijdens de avond stelt het buurtteam, Koen Barten, Lars Wintermans en Frank van Hulst, zich voor en presenteert de resultaten van de buurtenquête. Ook lichten ze de verschillende financiële mogelijkheden toe. Leverancier Alius Energy vertelt over hun aanbod zonnepanelen en hun complete systeem (VolThera) die naast stroom ook warm water kan opwekken. Leverancier Jansen Isolatie licht de isolatieactie toe. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook kunnen buurtbewoners meteen een vrijblijvende offerte opvragen.

Aanmelden

Voor vragen over de actie is het buurtteam per e-mail bereikbaar. Bewoners die naar de bijeenkomst willen komen kunnen zich aanmelden op buurkracht.nl/lindeplein (via blauwe banner kom naar de bijeenkomst).

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?