8 november bijeenkomst over isolatie in De Kern

17 oktober 2016

In de buurt De Kern in Ten Boer valt nog veel energie en geld te besparen. Door het nemen van isolatiemaatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. Het buurtteam heeft bij diverse isolatiebedrijven offertes opgevraagd en deze vergeleken. Ze selecteerden een mooi gezamenlijk aanbod voor de buurt. Dit presenteren ze tijdens een buurtbijeenkomst op dinsdag 8 november vanaf 19.30 uur in de Kloosterstee (Kerkpad 1). Iedereen is welkom.

Buurkracht de kern
Buurtteam De Kern

Tijdens de bijeenkomst vertelt het buurtteam meer over de selectie van de gekozen leverancier. De leverancier licht zelf het isolatieaanbod en de werkwijze toe. Ook de subsidieregeling waar huiseigenaren voor in aanmerking kunnen komen als ze kiezen voor twee verschillende isolatievormen komt aan bod. Energiecoöperatie Ten Boer (ECTB) is aanwezig om over hun plannen om samen energie op te wekken met een zonneweide te vertellen. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Tijdens de avond kunnen inwoners die geïnteresseerd zijn meteen een persoonlijke offerte aanvragen, geheel vrijblijvend.

Samen besparen loont

Via buurkracht.nl/de-kern worden bewoners die zich aangemeld hebben, op de hoogte gehouden van de acties van het buurtteam. “Je ziet er meteen handige tips en kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van ons dorp”, aldus Annette de Boer: “Via onze site kun je ook vrijblijvend een persoonlijke offerte voor isolatie aanvragen.” Het buurtteam hoopt veel buurtgenoten te begroeten op 8 november. Hoe meer mensen er aan de actie mee doen, hoe voordeliger het namelijk is.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?