4 juli: Mooi aanbod zonnepanelen voor De Buurtjes en Ruwaard-Staatsliedenbuurt in Oss

21 juni 2016

In Oss valt heel wat energie te besparen. Buurtgenoten Jaap Pannekoek, Erik Jan van de Griend, Jacco Bakker en Henk Vrolijk (Buurkracht Ruwaard-Staatsliedenbuurt) en Diana van der Steen en Antoine Dekkers (Buurkracht De Buurtjes) hebben al succesvolle acties gehad. De afgelopen tijd hebben ze offertes aangevraagd voor zonnepanelen. Er is een leverancier geselecteerd die uitstekende kwaliteit en service biedt. Ze presenteren hun mooie aanbod tijdens een buurtbijeenkomst op maandag 4 juli in De Deel (Treubstraat 27) om 20.00u. Iedereen is welkom.

Buurkracht img 8399
Samen energie besparen

“Er komen steeds meer zonnepanelen in Nederland. Niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en er is zonlicht genoeg in ons land. De energie die je ermee opwekt, kun je direct gebruiken. Je elektriciteitsrekening kan omlaag en je draagt nog bij aan het milieu ook.” aldus Erik Jan van de Griend. Jaap Pannenkoek: “We hebben een uitstekende leverancier gevonden. Op buurkracht.nl/ruwaard-staatsliedenbuurt en buurkracht.nl/de-buurtjes kun je je alvast vrijblijvend een offerte aanvragen. Doe je ook mee?”

Duurzaamheidslening Oss

Tijdens de bijeenkomst is er ook aandacht voor de Duurzaamheidslening in Oss. Wie komen er in aanmerking en voor welke maatregelen kan een lening aangevraagd worden. Er is een specialist aanwezig die alle vragen kan beantwoorden.

Blijf op de hoogte

Via buurkracht.nl/ruwaard-staatsliedenbuurt en buurkracht.nl/de-buurtjes blijven buurtbewoners op de hoogte van besparingsacties in de buurt. Diana van der Steen: “Inloggen op onze buurtpagina verplicht je tot niets. Er staan ook handige tips op en je kunt, als je een slimme meter hebt, inzicht krijgen in je energieverbruik. En je kunt je meteen aanmelden voor de bijeenkomst.”

Meer informatie?

Voor meer informatie neem contact op met het buurtteam Ruwaard-Staatsliedenbuurt en met het buurtteam De Buurtjes. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Ate Ploegmakers via Ate of kijk op www.buurkracht.nl.

Ruwaard - Staatsliedenbuurt

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Ruwaard - Staatsliedenbuurt