4 april: Energieavond in Dongen over samen energie en geld besparen

30 maart 2017

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal. Wijkraad Centrum Dongen wil met zoveel mogelijk inwoners aan de slag om samen energie te besparen. Buurkracht helpt daarbij. Wil jij ook een lagere energierekening, meer comfort of een beter milieu? Kom naar de energieavond op dinsdag 4 april in Heeren van Dongen (Sint Josephstraat 187).
Alle inwoners zijn om 20.00 uur van harte welkom.

Buurkracht uitnodiging dongen
Wil jij ook een lagere energierekening?

Tijdens deze avond vertelt de Wijkraad over hun plannen en laat Buurkracht zien hoe je makkelijk samen energie kunt besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. Buurkracht brengt bewoners en buurten bij elkaar. Zo wordt energie besparen voordeliger, makkelijker én gezelliger. Buurkracht kost niets en legt deelnemers niets op, maar helpt om besparingsacties bekend te maken en tot een goed einde te brengen.

Samen besparen loont

In Dongen zijn genoeg mogelijkheden om energie te besparen. Wijkraad Centrum Dongen wil dat ook. Ze zoeken enthousiaste buurtgenoten om hen te helpen. Vele handen maken licht werk. Er is van alles te doen; denk aan het informeren van de buurt, het organiseren van informatiebijeenkomsten, het aanvragen van offertes en het vergelijken van bedrijven die de werkzaamheden gaan uitvoeren.

Buurkracht

Ruim 190 dorpen en buurten zijn al actief met Buurkracht. Veel bewoners van Buurkrachtbuurten hebben hun energierekening zien dalen. Buurkracht is een kosteloos en niet-commercieel initiatief van Enexis Groep. Het netwerkbedrijf waar provincies en gemeenten eigenaar van zijn.

Enthousiast?

Bekijk de uitnodiging en kom naar de energieavond! Je bent van harte welkom. Enthousiaste buurtbewoners die willen meehelpen, kunnen contact opnemen met de wijkraad. Meer weten over Buurkracht? Neem contact op met Steve Duzanson.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?