31 oktober buurtbijeenkomst met actie isolatie en zonnepanelen

17 oktober 2017

In Midden-Annen staan veel huizen, gebouwd in de jaren zeventig, die vaak niet of slecht geïsoleerd zijn. Met isolatie valt voor veel bewoners energiewinst en geld te verdienen. Maar ook met zonnepanelen is de energierekening flink te verlagen. Buurtteamleden Michelle Mulder en Marnix Ennes zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een mooi isolatie- en zonnepanelenaanbod voor de buurt geregeld. Op 31 oktober presenteren zij dit aanbod en nog veel meer. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in Ons Dorpshuis (Kruisakkers 36a).

Buurkracht bijeenkomst midden annen
Kom naar de bijeenkomst!

Tijdens de bijeenkomst wordt een aantrekkelijk isolatie-aanbod en een zonnepanelenactie met burenkorting gepresenteerd. Hoe meer mensen met deze acties mee doen, hoe voordeliger het wordt. Op de avond kunnen bewoners al hun vragen stellen of meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen.

Aanmelden

Buurtgenoten die interesse hebben in isolatie of zonnepanelen en niet kunnen komen, kunnen een e-mail sturen naar het buurtteam of aanmelden op de buurtpagina. Daar wordt de buurt op de hoogte gehouden van alle acties en activiteiten.

Als bewoners dit samen doen is het gezelliger, makkelijker en voordeliger.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?