30 mei informatieavond met aanbod zonnepanelen voor inwoners Zuides-West

29 mei 2017

“Profiteer meteen van de zon, als deze gaat schijnen”

In Zuides-West organiseerden enthousiaste buurtgenoten begin april een bijeenkomst over samen energie besparen. Hier bleek dat er in de buurt veel belangstelling is om collectief zonnepanelen in te kopen. Om nog voor de zomer te kunnen profiteren van zonne-energie is het buurtteam direct tot actie over gegaan. Op dinsdag 30 mei presenteren ze in CBS De Tol (Hilde 1) een mooi aanbod zonnepanelen. Alle buurtbewoners zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Buurkracht buurkracht zuidlaren
Het buurtteam in de buurt

Tijdens de avond vertelt Platen Duurzame Technieken alles over zonnepanelen en het mooie aanbod dat zij speciaal voor de buurt gemaakt hebben. Het buurtteam licht toe hoe zij deze leverancier geselecteerd hebben. Zij keken naar kwaliteit, prijs en de service. Ook hebben zij navraag gedaan bij andere Buurkrachtbuurten die al met deze leverancier gewerkt hebben. Bewoners kunnen meteen een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen en al hun vragen stellen.

Samen besparen loont

Hoe meer mensen er mee doen, hoe voordeliger het wordt. Fer Harleman, van het buurtteam: “ Heb je interesse in zonnepanelen, maar kun je niet komen? Stuur ons dan gerust een e-mail of meld je aan op onze website buurkracht.nl/zuides-west. Dan blijf je op de hoogte.

Meer informatie

Kijk op buurkracht.nl/zuides-west voor meer informatie of neem gerust contact op met het buurtteam. Meer weten over Buurkracht? Neem dan contact op met Marjan Hendriks.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?