30 mei bijeenkomst over energie besparen

30 april 2018

Bewoners in Mill die meer willen weten over energie besparen zijn op 30 mei om 20:00 uur van harte welkom op de bijeenkomst te Myllesweerd in Mill. Tijdens de avond wordt informatie over spouwmuurisolatie en zonnepanelen gegeven. De bijeenkomst wordt verzorgd door dorpsbewoners die met behulp van Buurkracht aan de slag zijn gegaan voor een duurzamer Mill.

Buurkracht mill liggend
Het buurkrachtteam bestaande uit Nicole Heimans, Gerard en Rona Franzen, Gemma Verstraten, Ruud Heurkens, Bram Hendriks, Wim Verbruggen en Rene Pennings hoopt op de 30e onder het genot van een kopje koffie zoveel mogelijk bewoners te zien.

Verduurzaming is een onderwerp dat meer gaat leven in Mill. Bewoners laten vaker hun huis isoleren of nemen zonnepanelen op het dak. Een groep enthousiaste mensen uit Mill, het buurkrachtteam, heeft de krachten gebundeld en is voor alle dorpsgenoten aan de slag gegaan met een mooie aanbieding voor kwalitatief goede zonnepanelen en spouwmuurisolatie.

Programma

Deze avond stelt het buurkrachtteam zich voor, presenteert de uitkomst van de vragenlijst en vertelt over inzicht in je energieverbruik met tips en concrete handvatten. Er is een gezamenlijke actie voor spouwmuurisolatie en zonnepanelen. Iedereen kan zich aanmelden en meedoen. Samen is het namelijk makkelijker, leuker en goedkoper! Tijdens de bijeenkomst op woensdag 30 mei geven bedrijven voorlichting, kunnen bewoners desgewenst vragen stellen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Aanmelden

Dorpsbewoners die naar de bijeenkomst willen komen kunnen zich aanmelden via buurkracht.nl/mill-centrum. Zij blijven dan meteen op de hoogte van alle acties en activiteiten die georganiseerd worden. Het buurtteam is ook te bereiken per e-mail.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?