29 januari buurtbijeenkomst met zonnepanelenaanbod

11 januari 2018

In Binnen-Slenk leeft energiebesparing. Op steeds meer daken verschijnen zonnepanelen, worden ramen voorzien van isolatieglas en isoleren bewoners hun woningen. Stuk voor stuk maatregelen waarmee de energierekening flink omlaag kan. Als bewoners dit samen doen is het makkelijker en voordeliger. Buurtteamleden Afra ter Laak, Ron van der Kragt en Jan Bongers hebben nu een mooi aanbod zonnepanelen voor de buurt. Op maandag 29 januari vertellen zij hier alles over op de buurtbijeenkomst. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Eendracht (Sint Annastraat 60).

Buurkracht binnen slenk
Uitnodiging voor de buurtbijeenkomst

Het programma start om 20.00 uur met een presentatie van de resultaten van de buurtenquête. Daarna geeft Buurkracht concrete tips om inzicht te krijgen in het energieverbruik. Een energieadviseur vertelt waar de beste besparingskansen voor onze buurt liggen. Ook is er meteen een voordelig aanbod zonnepanelen. Bewoners kunnen meteen vrijblijvend een offerte aanvragen en al hun vragen stellen. Henrie van Summeren van het Buurkrachtteam Elsendorp vertelt als laatste nog over de selectie van het zonnepanelenaanbod.

Aanmelden
Via buurkracht.nl/binnen-slenk kunnen bewoners zich aanmelden voor de buurtbijeenkomst of het buurtteam mailen. Inwoners die zich aanmelden blijven dan meteen op de hoogte van de acties en activiteiten in de buurt.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?