27 maart buurtborrel met actie zonnepanelen Ripsoever

15 maart 2018

In Gemert in de buurt Ripsoever groeit het aantal zonnepanelen en andere activiteiten op het gebied van duurzame energie gestaag. Een aanwijzing dat het milieu veel inwoners aan het hart gaat. Buurtbewoners Henk van den Berg, Joost van den Crommenacker en Eric van der Putten hebben speciaal voor de buurt een aantrekkelijk aanbod zonnepanelen geregeld bij 365zon. Op 27 maart presenteren zij dit aanbod en vertellen over hun verdere plannen voor de buurt. Iedereen is om 20.00 uur van harte welkom in De Eendracht (Sint Annastraat 60).

Buurkracht ripsoever uitnodiging
Uitnodiging Ripsoever

Tijdens de bijeenkomst stelt het buurtteam zich voor. Het team presenteert de uitkomst van de buurtenquête en licht hun verdere plannen voor de buurt toe. Buurkracht vertelt over inzicht in je energieverbruik met tips en concrete handvatten. Een energieadviseur geeft aan wat de beste besparingskansen voor de buurt zijn. Er is meteen een aantrekkelijke zonnepanelenactie. Hoe meer mensen meedoen, hoe voordeliger en makkelijker het wordt. Op de avond kunnen bewoners al hun vragen stellen of meteen een offerte aanvragen. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje na te praten over de avond.

Aanmelden

Buurtgenoten die interesse hebben in de zonnepanelenactie en niet kunnen komen, kunnen een e-mail sturen naar het buurtteam of aanmelden op de buurtpagina. Het buurtteam houdt bewoners via deze website op de hoogte van alle acties en activiteiten.

Inwoners van Gemert

Inwoners in Gemert die niet in Doonheide, Binnen-Slenk, Achter-de-Gerardustoren of Ripsoever wonen en ook samen in hun buurt energie willen besparen, kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Irmy.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?