26 maart: buurtbijeenkomst samen aan de slag met energiebesparing

15 maart 2018

In Doonheide groeit het aantal zonnepanelen en elektrische auto’s gestaag. Een aanwijzing dat het milieu veel inwoners aan het hart gaat. Dat biedt kansen om hierin samen op te trekken en met collectieve acties inkoopvoordeel te halen. Bewoners René van Deursen, Henri Janssen, Willem Rovers en Marja Gerritsen zijn alvast van start gegaan met de voorbereiding. Op 26 maart tijdens een buurtbijeenkomst presenteren ze deze resultaten en de plannen voor de buurt. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Eendracht (Sint Annastraat 60).

Buurkracht doonheide
Bewoners Doonheide gezocht voor werkgroepen

Tijdens de bijeenkomst stelt het buurtteam zich voor en presenteert de uitkomst van de buurtenquête. Buurkracht vertelt over inzicht in je energieverbruik met tips en concrete handvatten. Een energieadviseur geeft aan wat de beste besparingskansen voor de buurt zijn. Ook worden op de avond werkgroepen gevormd die samen aan de slag gaan met een aanbod voor de buurt. Bovendien kunnen bewoners al hun vragen stellen.

Op de hoogte blijven

Om op de hoogte te blijven van alle acties en activiteiten in de buurt, kunnen bewoners zich aanmelden op de buurtpagina of contact opnemen met het buurtteam. Inwoners in Gemert die niet in Binnen-Slenk, Achter-de-Gerardustoren of Ripsoever wonen en samen in hun buurt energie willen besparen, kunnen contact opnemen met buurtbegeleider Irmy.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?