25 oktober: Energiemarkt Hoornsemeer-Oost

10 oktober 2016

Al enige tijd zijn wij, Thecla Goossens, Lia Schreurs en Jochum Prop, in Hoornsemeer-Oost bezig met samen energie besparen. Tijdens de laatste bijeenkomst was veel interesse in zonnepanelen vloerisolatie en cv-ketels. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en komen met een mooi aanbod voor verschillende maatregelen (Zonnepanelen, HR++, (combi) CV ketels, ventilatiesystemen en Groningse energie). Iedereen is van harte welkom op de Energiemarkt op dinsdag 25 oktober vanaf 19.30 uur in de Semmelstee (Semmelweisstraat 182).

Buurkracht buurtteam hoornsemeer oost
Buurtteam Hoornsemeer-Oost

Mooi aanbod zonnepanelen

Voor de aanschaf van zonnepanelen hebben we leverancier Avizon geselecteerd die uitstekende materialen en vakwerk levert tegen een mooie prijs. De investering verdien je in 7 à 8 jaar terug. Daarna heb je nog minstens 15 jaar gratis stroom. De leverancier licht tijdens de bijeenkomst zijn aanbod toe.

Zuinige CV (combi)ketels, (zonne)boilers en ventilatiesystemen

Een aantal woningen in de wijk heeft nog een oude cv-ketel. Is de ketel al wat ouder, dan kan vervanging veel opleveren. De firma Feenstra, die veel ketels in onze wijk plaatst en onderhoud, zal de mogelijkheden en voordelen laten zien. Daarnaast zijn ze specialist in ventilatiesystemen.

Woningscan isolatie

De voordelen die in onze buurt te halen zijn met isolatie blijken gering. Uit een onderzoek van het buurtteam met isolatiedeskundigen bleek dat onze huizen al vloer-, spouw- en dakisolatie hebben. Dat is goed nieuws. De scan van onze woningen is voor iedereen te bekijken tijdens de bijeenkomst. Ook hebben we een warmtecamera om te onderzoeken waar eventueel toch nog warmte onze huizen verlaat.

Grunneger Power

We hebben ook Grunneger Power, een energiecoöperatie uit Groningen, uitgenodigd. Zij leveren groene energie die wordt opgewekt door Groningers, voor Groningers. De winst wordt geïnvesteerd in nieuwe, duurzame projecten in de buurt. Tijdens de bijeenkomst vertellen ze je er alles over. Interessant voor wie overweegt van leverancier te wisselen.

Hoe werkt het?

Tijdens de bijeenkomst presenteren de leveranciers hun aanbod en kun jij al je vragen stellen. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende persoonlijke offerte op te vragen. Op onze website: buurkracht.nl/hoornsemeer-oost kun je, als je ingelogd bent, de offertes inzien.

Hoornsemeer-Oost

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Hoornsemeer-Oost