25 januari: workshop warmtepomp voor inwoners Meerstad

16 januari 2017

Bewoners van Meerstad wonen al energiezuinig. Bijna alle woningen in Meerkracht zijn goed geïsoleerd en hebben een warmtepomp. Maar veel bewoners weten nog niet hoe de warmtepomp precies werkt en eventueel nog beter afgesteld kan worden. Daarom organiseert het buurtteam op 25 januari vanaf 20.00 uur een workshop warmtepomp in samenwerkingsschool Meeroevers. Iedereen is van harte welkom.

Buurkracht meerkracht
Buurkracht Meerstad

Het buurtteam: Gerard Martinus, Mizzi van der Zijpp, Norbert Buiter, Stefan Haan en Wendelin Wolters wil samen met alle inwoners van Meerstad naar nul op de meter door energie te besparen en coöperatief energie op te wekken. De workshop geeft bewoners meer informatie over de mogelijkheden van de warmtepomp. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen of om eventueel een afspraak te maken met een expert die dan (tegen betaling) thuis langskomt om de installatie beter af te stellen. Aanmelden voor de workshop kan per e-mail.

Samen besparen loont

Inwoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten van het buurtteam kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden op: buurkracht.nl/meerkracht.. Buurkracht is gratis en niet-commercieel en onderzoekt samen met het buurtteam de bespaarmogelijkheden en helpt buurtbewoners te enthousiasmeren voor energiebesparing. Zodat goede voornemens geen voornemens blijven, maar worden omgezet in daden.

Meer informatie?

Neem voor vragen gerust contact op met het buurtteam per e-mail. Voor meer informatie over Buurkracht kun je terecht bij buurtbegeleider Hanna.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?