25 januari: buurtbijeenkomst over samen energie besparen

09 januari 2018

Energie besparen is goed voor het milieu en de portemonnee. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Als bewoners dit samen oppakken lukt het vaak wel. Een aantal inwoners uit Molenhoek heeft de krachten gebundeld. Met als doel: samen met hun buurtgenoten energie (en geld) besparen. Op donderdag 25 januari organiseren zij een eerste buurtbijeenkomst. Iedereen is van harte welkom.

Buurkracht molenhoek
Buurkracht Molenhoek

Alle bewoners uit Molenhoek zijn vanaf 19.45 uur welkom in het LOP (Winkelcentrum Molenhoek, Prinsenweg 3c). Het buurtteam, bewoners Paul Meindersma, Maree Waelput en Kirsten van Noord, vertelt over wat zij tot nu toe gedaan hebben en over hun plannen. Buurkracht geeft inzicht in het energieverbruik met concrete tips. Pepijn Baneke (wethouder) gaat in op de samenwerking tussen het Energiecafé en de gemeente. Laurette Bulkens (energieadviseur) geeft concrete tips en vertelt over haar ervaringen met de ‘appeltaartgesprekken’. Jos van der Lint van Loket Duurzaam Wonen Plus laat zien hoe zij helpen en welke subsidies er mogelijk zijn. Bewoners kunnen al hun vragen stellen.

Meedoen?

Bewoners die interesse hebben in samen energie besparen of opwekken kunnen hun wensen kenbaar maken via een vragenlijst. Op deze website kunnen alle bewoners zich ook aanmelden voor de bijeenkomst. Zij blijven dan meteen op de hoogte van de acties en activiteiten in de buurt.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met het buurtteam per mail of bekijk onze facebookpagina.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?