24 april dorpsbijeenkomst over energie besparen

12 april 2018

Verduurzaming is een onderwerp dat leeft in Ledeacker. Heel wat huizen hebben bijvoorbeeld al zonnepanelen op het dak. Dorpsgenoten Pedro Bardoel, Hent Baltussen, Stefan Kremers, Jeroen Verhoeven en Paulette Wolters, willen die ontwikkeling een verdere impuls geven. Met het hele dorp. Samen is het namelijk makkelijker, leuker en ook nog eens goedkoper! Tijdens de bijeenkomst op 24 april vertellen ze er alles over. Iedereen is om 20.00 uur van harte welkom in t Dorpshuus (Stippent 2a).

Buurkracht bijeenkomst ledeacker
Iedereen is van harte welkom

Het buurtteam stelt zich voor en presenteert de uitkomst van de vragenlijst. Buurkracht vertelt over inzicht in je energieverbruik met tips en concrete handvatten. Er is een gezamenlijke actie voor isolatie en zonnepanelen. De leveranciers presenteren hun producten en hun aanbod. Bewoners kunnen meteen vrijblijvend een offerte aanvragen en al hun vragen stellen. We inventariseren bovendien wie interesse heeft voor een collectief zonnedak of andere wensen heeft.

Blijf op de hoogte

Bewoners die naar de bijeenkomst willen komen kunnen zich aanmelden via buurkracht.nl/ledeacker. Zij blijven dan meteen op de hoogte van alle acties en activiteiten die georganiseerd worden. Het buurtteam is ook te bereiken via lekerenergieneutraal@outlook.com.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?