22 maart bijeenkomst opwekken zonne-energie in Noordenbergkwartier

02 maart 2017

Begin dit jaar heeft de werkgroep zonnepanelen in het Noordenbergkwartier in Deventer geïnventariseerd of er interesse is in het opwekken van zonne-energie. Hieruit bleek dat veel inwoners interesse hebben in zonnepanelen, zowel op eigen- als op een gezamenlijk zonnedak. De werkgroep is hiermee aan de slag gegaan en organiseert op 22 maart een bijeenkomst over het opwekken van zonne-energie in de Fermerie op het Muggeplein. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Buurkracht noordenbergkwartier2
Buurkracht Noordenbergkwartier

Tijdens de avond komt Thijs Berends van Deventer Energie iets vertellen over het gezamenlijk opwekken van zonne-energie. Daarnaast komen twee bedrijven die zonnepanelen plaatsen informatie geven. Ook hebben zij meteen een concreet aanbod. Bewoners die interesse hebben kunnen meteen (vrijblijvend) een persoonlijke offerte opvragen en al hun vragen stellen. Ook de verschillende subsidie- en financieringsmogelijkheden worden tijdens de bijeenkomst toegelicht.

Blijf op de hoogte

Inwoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten die hun buurtgenoten organiseren, kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden op buurkracht.nl/noordenbergkwartier. Mail voor vragen naar Henk Bakhuizen.

Noordenbergkwartier

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Noordenbergkwartier