21 juni bijeenkomst warmtepomp in Molenhoek

06 juni 2018

In Molenhoek is veel interesse om samen energie te besparen. Door de woning te verwarmen of koelen met een warmtepomp kan de energierekening flink omlaag. De kersverse werkgroep warmtepompen van Energiecafé Molenhoek heeft daarom een informatiebijeenkomst georganiseerd. Alle dorpsbewoners van Molenhoek, Mook en Middelaar, die meer over warmtepompen willen weten zijn op 21 juni om 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) van harte welkom in Gemeenschapshuis De Wieken (Esdoornlaan 5 in Molenhoek). De toegang is gratis.

Buurkracht uitn warmtepomp molenhoek
De uitnodiging wordt huis-aan-huis verspreid in Molenhoek

Buurteamlid Ronald ter Horst (productmanager bij Nathan Systems) vertelt tijdens het Energiecafé wat er komt kijken bij de aanschaf van de warmtepomp, welke subsidie- en financieringsmogelijkheden er zijn, wat je ermee bespaart en welke systemen er zijn. Tijdens de bijeenkomst worden in een showtrailer diverse echte warmtepompen getoond, zodat bezoekers zich een goed beeld kunnen vormen. Bewoners krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Energiecafé Molenhoek

Het Energiecafé Molenhoek is een laagdrempelige en regelmatig terugkerende bijeenkomst van bewoners die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Vanuit het café worden via werkgroepen diverse initiatieven gestart. Tijdens een Energiecafé geven inwoners en deskundigen presentaties, vertellen werkgroepen over hun voortgang en wordt er gebrainstormd over nieuwe plannen. De nieuwe Werkgroep Warmtepompen bestaat uit Ronald ter Horst, Walter Hebing, Johan Verdurmen, Stef Mientki, Tolé Hoep en Floris van Oosterhout.

Meer informatie

Bewoners vinden meer informatie op energiecafemolenhoek.nl en buurkracht.nl/molenhoek. Daar kunnen ze zich inschrijven, zodat ze op de hoogte blijven van alle acties en activiteiten in het dorp. Bewoners die vragen hebben kunnen per mail contact opnemen met het Energiecafé via of kijken op de facebookpagina van het Energiecafé.

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?