21 januari energiemarkt Mariënheem en start energiewedstrijd

14 januari 2016

Energie besparen is goed voor onze portemonnee. Voor het milieu. Toch komt het er vaak niet van. Te druk. Teveel gedoe. Samen met het hele dorp gaan wij de uitdaging aan. En we koppelen er ook een energiewedstrijd aan vast. Het officiële startsein hiervoor wordt donderdag 21 januari gegeven. Doe je mee?

Buurkracht  mg 0295
Het buurtteam voor De Schalm

Donderdag 21 januari vanaf 19.00 uur in Gemeenschapscentrum De Schalm

Vanaf 19.00 uur presenteren verschillende leveranciers energiebesparende maatregelen. Van isolatie en warmtepompen tot zonnepanelen. Het zijn stuk voor stuk specialisten in het energiezuiniger maken van je woning, en jij kunt er terecht met al je vragen.

•          Aarnink (glas en kozijn)

•          Assink Weustink (zonnepanelen)

•          Erikplan (EPC-berekening)

•          Kruiper Koudetechniek (warmtepompen)

•          Nijhof-Broekland (zonnepanelen)

•          Pluimers (isolatie)

•          Salland wonen en Wocozom (zonnepanelen op huurwoningen)

Het belooft een informatieve en gezellig avond te worden. Via www.buurkracht.nl/marienheem kun je laten weten of je komt. En log je in? Dan kun je jouw persoonlijke bespaar top 3 bekijken.

Wil je weten of jouw woningisolatie nog goed is?

Ga naar onze buurtpagina, log in en meld je aan voor de buurtactie 'Warmtebeeldcamera'. Let op de warmtebeeldcamera hebben we slechts een beperkte periode tot onze beschikking. Op 21 januari geven we ook uitleg over de warmtecamera.

Gratis bespaarkalender

Niet iedereen kan het zich permitteren om zijn huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. En met wat kleine veranderingen in je doen en laten kun je ook grote winst halen. Dus neem de bon uit de MIK mee naar de energiemarkt en krijg een gratis Besparingskalender. Hier staat voor honderden euro’s aan bespaartips in. Handige start voor de energiewedstrijd!

Heb je vragen, tips of ideeën? Mail ons gerust!

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?